lördag 15 januari 2011

Dagens insikt

Du inser att du nog är lite trött när du försöker sätta i linserna och det känns som du har fått någon smuts eller ludd på linsen och hur mycket du än blinkar så försvinner det inte. Du försöker ta ut linsen igen och rengöra den men du får inte tag på linsen, du pillar och pillar och blir bara mer och mer röd i ögat. Den har fastnat!Tillslut får du ut linsen och rengör den och stoppar in den igen och ögat reagerar likdant igen. Det var inget ludd eller smuts, bara torr i ögat efter en alldeles för tidig morgon.

Varför ska ungen vakna extra tidigt just på en lördag när man själv var uppe lite längre än vanligt?? Kan tillägga att jag alltid går och lägger mig kl tio i vanliga fall. Igår blev det elva och det var tydligen en timme för lite när ungen bestämmer sig för att vakna extra tidigt..

Är det bara jag eller låter det illa att skriva "ungen" ? Det låter ju mycket bättre att säga ungarna, men ungen låter lite hårdare på något sätt. Det menar jag ju såklart inte. Han är ju världens bästa unge i alla fall! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar