lördag 5 februari 2011

Vill du också testa bebisprodukter gratis?


Vill du också testa bebisprodukter och andra produkter gratis? Just nu söker Buzzador efter fler gravida och småbarnsföräldrar! ( småbarn födda 1 februari 2009 eller senare) De har många spännande kampanjer planerade för detta år. Så ta chansen och bli buzzador du med!

Vad är buzzador? De är ett företag som hjälper till med marknadsföringen åt andra kända företag. Som buzzador får man hem en gäng med prover av produkten som man får testa själv och ge till sina vänner som också får prova produkten och säga vad de tycker om dem. Det är enkelt och roligt att vara buzzador. Man blir inbjuden till en kampanj och man får välja helt själv om man vill tacka ja till kampanjen, är det en produkt som man inte gillar kan man tacka nej till just denna kampanj. Man måste tacka ja till kampanjen inom några dagar så det gäller att vara snabb, sen väljer Buzzador ut ett antal personer bland dem som tackat ja.

Jag har fått testa allt från vicks halstabletter, gravidgadget från If,nappar från bambino, filmer från LoveFilm och nu senast hudvårdsprodukter från Cliniderm. De har även haft kampanjer med blöjor, välling, babyolja och annat.

För att bli medlem följ denna länk!

 http://www.buzzador.com/index.php/sv/?refstr=MaliFred

1 kommentar:

  1. :) hej gums, skrev till dig för ett tag sen och föreslog dag att ses. Men fick aldrig ngt svar.. ? Kram

    SvaraRadera