söndag 14 november 2010

Fredagen och helgen..

I fredags var vi hembjudna till Stina och Linnea så Wilmer och jag tog bilen till Haninge. Tyvärr regnade det så det blev ingen promenad, istället blev det bebismys, tacolunch, gott kaffe med kakor och bebismassage!


Linnea och Wilmer
Stina går på babymassage med Linnea så hon visade hur man skulle göra. Wilmer var helt vild när vi provade och vred sig som en mask men jag tror han kommer att uppskatta det om vi gör det igen!


Annars var jag väldigt trött efter två tuffa nätter på raken, man kanske ska tala tyst om bra nätter så man inte får två dåliga sen istället? 

Lördagen bjöd på babysim som vanligt, Wilmer var lika glad igen. Han älskar sitt babysim så vi har skrivit upp oss på fortsättningskursen också. Men hela familjen blir helt slut efter babysimmet. Nästa gång blir det fotografering!

Idag var det Formel 1-avslutning så vi åkte och hälsade på Olof och Margareta och deras son David för att se finalen. Ja, killarna kollade och vi lekte med barnen. Vi fick god lunch och fika också. Margareta sa att nästa gång får vi hitta på något som vi vill se så får killarna ta hand om barnen. :)

David blev 11 månader idag så det är full fart på honom. Wilmer hänger inte riktigt med ännu, men nästa sommar kanske de kan leka lite bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar