söndag 13 mars 2011

Sista babysimmet

I går var vi på den sista lektionen på babysim 3. Vi har velat fram och tillbaka om hur vi ska göra med nästa kurs som är miniplask. Den är egentligen från 1 år så vi har funderat på att gå kurs 3 igen eller vänta och försöka bada själva. Vi vill inte att Wilmer ska tappa sin vattenvana lagom till sommaren. Men att bada själva på badhus verkar meckigt plus att man då får ta hänsyn till äldre "stökiga" barn.

Vi frågade vår kursledare vad han tyckte och enligt honom så kan man gå Miniplask innan 1 års ålder, han sa att man kunde ta ner kursen till sin egen nivå och att man inte måste klara av alla delar av kursen. Han håller själv i den kursen så han ville väl få oss att fortsätta! :) Men vi testar och ser hur det funkar. Så nu har vi bokat in oss på Miniplask!

3 kommentarer:

  1. Leia äääälskar sitt babysim oxå. Hon är lika glad varje gång hon ser poolen. :) Så roligt att se. Dock var hon inte där på 2 veckor pga öroninflammation och jag kunde inte följa med i torsdags så M fick åka själv med henne. Nåja. :)

    SvaraRadera
  2. Vi väntar med miniplask till typ april :) Måste vila lite, hehe :D Kraaaamis

    SvaraRadera
  3. Nu är hans mage bättre :)
    Hoppas den förblir det.

    Han äter 1 årsmat och de är ganska bra bitar i :)

    Det kommer snart för Wilmer också :)

    SvaraRadera