fredag 25 mars 2011

God morgon

Här har vi vart vakna sedan 5.20! Försökte få busungen att somna om men det är ju så ljust så han tror ju att det är morgon. Mörkläggningsgardin eller liknande står på inköpslistan. Det kanske blir bättre när vi byter till sommartid? Men jag vill inte klaga, skruttungen sov i ett sträck från läggdags till 5.20 så jag är rätt glad ändå! :)

3 kommentarer:

  1. men vad härligt att han sov hela natten! här vaknades det en gång, kl 2, och sen var det morgon kl 7. helt ok det med.

    SvaraRadera
  2. God morgon. Vad härligt att Wilmer sover i princip hela nätterna nu. Jag riktigt drömmer mig bort då det råder fullständigt sömnkaos här. Eller ska jag säga.. brist på sömn med en liten tjej som väcker mamsen minst en gång i timman. Det har hållit på sedan den 15 februari och jag hoppas nu verkligen att det blir en vänding snart. Orsaken var först Linneas tänder, sedan en rejäl förkyldning följt av matvägran där bara min bröstmjölk funkat. Ska försöka få igång hennes mat nu i helgen och på så vis vända denna otroligt ohållbara situation. Man känner sig nästan som ett förlist vrak på mornarna.

    SvaraRadera
  3. Visst är det underbart! Man blir ju helt lyrisk. Men jag vet inte om jag vågar hoppas att det fortsätter. Dock blir dagsschemat lite skevt när han vaknar så tidigt bara. Han somnade som en stock vid halv nio, får se hur länge han sover.

    Stackars dig Stina som inte får sova! :( Hoppas att det vänder! Hoppas du kan få någon avlastning av svärmor eller någon så du kan sova lite på dagarna.

    Wilmer är fortfarande förkyld ( snorig) vet inte om det är därför han sover så bra.

    SvaraRadera