fredag 3 december 2010

Ändrade planer

I dag skulle Linda och Luna komma hem till oss på lunch, men Linda fick vända ganska snabbt pga av all snö och brist på plogning av gångvägarna. Inte så lätt att ta sig fram i djup snö med små hjul på vagnen! Då är jag glad att vi köpte en rejäl vagn med stora hjul så man tar sig fram i detta snölandskap. Jag fick alltså äta min lunch själv tyvärr. Men eftersom Wilmer och jag inte hade några andra planer för dagen så gick vi istället hem till Linda och Luna på eftermiddagen. Linda bakade jättegod kladdkaka, mums!

Wilmer och Luna lekte faktiskt ett bra tag, eller de låg mest bredvid varandra och lekte med varsin leksak. Men lite utforskade de varandra, det är kul att se hur facinerade de är av att se en annan bebis. Tyvärr är de ju rätt hårdhänta bara. Man får vakta dem så de inte gör illa varandra. :) Wilmer tyckte det var roligt med Lunas leksaker, han börjar väl trötta på sina egna. Kanske dags att köpa några nya leksaker! 

Nu kollar vi på inspelningen av Idol ( idol är ju alltid vid läggdags så vi brukar spela in det så vi kan spola förbi reklamen sen).

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar