söndag 12 september 2010

Mysiga helg

och så var det söndag igen, helgerna går ju på tok för fort. Men idag är det min älskade sambo's födelsedag! Grattis älskling! Första födelsedagen som pappa, nästa år kanske jag kan få Wilmer att rita något till honom. :) Dagen firas väldigt stillsamt med att Niklas får själv välja och laga en av sina favoriträtter. Det blir potatisgratäng och kött. Typiskt killigt. :) Jag skulle ju kunna laga mat åt honom men jag tror nog att han vill göra det själv och sen gör han det så bra själv också. :)

Igår gick vi besök av några vänner. Den började med att Wilmer ligger nöjd och glad i sitt babygym och "pratar" med skon och fisken som vanligt. Sen kommer Linda och säger hej och han blir sjukt rädd och börjar gråta hysteriskt! Lilla gubben, rädd för snälla Linda som bara skämmer bort honom med presenter! När Tommie och Eva kom några minuter senare var det samma sak, rädd och lessen! :(

Det verkar alltså som att han börjar bli rädd för "främlingar", kanske är det för att han börjar se dem ordentligt nu och det var ju någon vecka sedan han träffade någon annan än mamma och pappa på nära håll. Han blev lika rädd för Niklas kollega som sa hej till honom i torsdags. Jobbigt! Måste nog se till att han träffar folk så han inte blir folkskygg eller nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar