tisdag 13 juli 2010

Första besöket på BVC


Imorse var vi på inskrivning på BVC, det blev lite stressigt att hinna dit i tid. Vår lilla kille är lite morgontrött och ville ha mat precis innan vi skulle gå så jag fick amma honom lite snabbt sen var det bara att rusa i väg med vagnen. Men vi hann precis i tid och det var helt tomt på BVC förutom sjuksköterskan. Wilmer kunde till och med fortsätta amma medans vi pratade med sjuksköterskan. Han tog bröstet vid första försöket, det trodde jag aldrig! Det känns som det börjar ordna sig mer och mer. Jag har vart lite rädd att lämna hemmet för länge eftersom han är så kinkig med att ta bröstet. Skönt om han fortsätter så, då kanske man vågar åka någonstans snart.

Sköterskan tyckte att Wilmer såg riktigt pigg och frisk ut, så det känns jättebra. Han vägde precis 3300g! Så han har gått upp 385g på en vecka och det innebär ju att han får i sig en hel del mjölk.

Här kommer en bild på Wilmer från BB, jag måste lägga in lite nya bilder och lägga upp också med det är mycket man ska hinna med. Det kommer! :)

3 kommentarer:

  1. Men så söt han är! :D Stort grattis igen!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Så roligt att se honom och följa era dagar. Vi har också precis lagt upp lite nya bilder på Ellens blogg. Vår lilltjej smälter nästan bort i värmen.. jisses vilken sommar det är!

    Stor kram på er!

    SvaraRadera
  3. Sicken liten söting. :) Hoppas det är bra med lilla familjen.

    Kram från Skåne

    SvaraRadera