fredag 24 maj 2013

Härliga tidiga fredag

I dag är det hemmamys som gäller, Wilmer är hemma från förskolan på fredagar så då brukar vi mysa runt i pyjamas hela förmiddagen bara för att man kan. :) Minstingen vaknade innan tuppen så det blir nog en aningens trött dag. Blir det lite roligare väder så blir det nog utelek på eftermiddagen.

 

Jag håller på att funderar så det knakar på hur vi ska göra med vår otroligt tråkiga balkong som behöver mycket kärlek och omvårdnad. Trallen som ligger där har några år på nacken plus att den legat ute på vintern så den är inte i bästa skick. Så frågan är om vi ska köpa ny trall eller tvätta och olja in den vi har och hoppas att den får sig ett lyft av det. Förhoppningsvis bor vi i hus nästa sommar så det är ju troligtvis bara denna sommar vi behöver tänka på. :)

Jag är också på jakt efter nya snygga dynor till stolarna där ute. De vi har är några år gamla och är så himla tråkiga. Jag vill ha enfärgade, gärna härligt turkosblå! Men det verkar tydligen vara väldigt svårt att hitta. Någon som har tips om var man kan hitta några snygga dynor?

Nya blommor behövs också såklart! Det är bara smultronplantorna som har överlevt vintern. Hoppas vi får några (många) smultron i år!

Hoppas ni får en trevlig fredag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar