tisdag 15 januari 2013

Wilmer och nya kläder

Det har snöat hela dagen idag! Så imorse gick jag och Wilmer ner i förrådet och tog fram snowracern som vi fick med oss hem från mormor i mellandagarna, det är ju hundra gånger roligare att åka på den än att åka vagnen. Den har ju ratt också vilket gillas enormt!

Annars är Wilmer inne i någon fas där han vägrar ha nya kläder, jättejobbigt när han börjar växa ur en hel del kläder som jag rensat ut. Efter utrensningen gapade det rätt tomt i garderoben men nu har han fått nya i julklapp och jag har köpt både begagnat och på mellandagsrean åt honom. Men varje morgon blir det bråk om kläderna. Jag försöker att klä på honom när han kollar på TV, det är en väldigt bra distraktion. Men alltid är det något, i morse var det strumporna och en fleecetröja. Strumporna fick han vara med och välja nya för de jag tog fram dög inte. Men tröjan skulle minsann på, där gav jag mig inte. Så det blev lite skrik och bråk som vanligt vid påklädningen imorse innan förskolelämningen. Men det gick snabbt över när vi hämtat snowracern.

Jag tycker att han är lite väl ung för att bestämma själv vad han ska ha för kläder så jag försöker välja åt honom, men han är ju envis så jag brukar ge honom ett förslag på två olika tröjor som han får välja mellan. Det funkar oftast, ibland vill han ha en tredje tröja..

Det blev lite åkning i helgen också..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar