torsdag 1 april 2010

Glad Påsk!

I morse var vi hos barnmorskan. Kollade blodtryck, vägde mig, mätte livmodern och lyssnade på hjärtljud. Vi låg precis på 3 kiloskurvan just nu, så det var bra. Hjärtljuden pendlade mellan 144 upp till 148 ungefär. Vi fick en inbjudan till föräldrarkurs i Maj. Det blir två halvdagar där man talar om amning, förlossning och föräldrarskap. Det blir tydligen filmvisning om amning och smärtlindringsmetoder.

Jag håller på att läsa slutet av "På Smällen" Från A till Bebis av Ann Söderlund och Hannah Widell. Det är rikigt rolig och väldigt rak på sak och har ett lite små fräckt språk. Nu läser jag om förlossningar och det är många verkliga historier beskrivna av mammor och pappor. Väldigt läsvärt! Man börjar få lite ont i magen av att man själva snart är där och ska försöka föda fram ett litet barn. Det är verkligen ett mirakel att föda barn, en stor eloge till alla mammor!

2 kommentarer:

  1. Du behöver inte vara orolig, det gör bara lite ont en stund. Det är glömt när du får hålla din bebis efteråt. Jag har provat fyra gånger.
    Kram Mamma

    SvaraRadera
  2. Tack mamma, det känns skönt att höra! :) Kram

    SvaraRadera