söndag 28 februari 2010

Mammapraktika

Jag försöker få tag på boken Mammapraktika skriven av Leni Söderberg men det verkar tydligen vara omöjligt just nu. Det kommer ut en ny upplaga i Maj och den förra upplagan från 2009 är helt slut överallt. I alla fall vad jag kan se. Är det någon som har något tips om vart man kan få tag på den? Jag kan ju inte vänta tills i Maj då har jag ju bara en månad kvar. Tacksam för tips!

8 kommentarer:

  1. Hej Malin. Jag följer ju så klart din blogg och funderar på om inte du skulle kunna beställa boken via bokfynd.nu? Lycka till!!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset Stina, men tyvärr så var det samma sak där..

    SvaraRadera
  3. Ah.. så typiskt. Du har inte kollat in om den går att låna på något bibliotek?

    SvaraRadera
  4. Min kära pojkvän har hittat ett ställe på nätet som verkar ha den, så jag beställde den idag! Håller tummarna att det verkligen stämmer i sånna fall borde jag få den inom 5-7 arbetsdagar! Yes! :)

    SvaraRadera
  5. Åh.. så bra! Nu håller jag tummen för er. Förresten, vad har du hört om boken? Jag blev lite nyfiken då jag själv inte läst den.

    SvaraRadera
  6. Jag har hört mycket bra om den från andra mammor, bland annat så står det om hur man kan öka välbefinnandet för barnet vecka för vecka under graviditeten och de senaste utgåvorna har reviderats med hjälp av barnmorskor och läkare. Även nya medicinska rön har tagits med. Boken har också utökats med ett pappakapitel. Jag tror även att man kan skriva in egna anteckningar.:)

    SvaraRadera
  7. Spännande! Vilken sida beställde Niklas boken från. Vem vet, jag kanske också beställer den.

    SvaraRadera
  8. Vi beställde den från yess.se, men jag har inte fått den ännu så jag kan inte lova att de är seriösa. Men jag håller tummarna på att den kommer!

    SvaraRadera