lördag 9 juli 2011

Veckans update

Vår första semestervecka ihop hela familjen är snart slut, vi har tyvärr vart lite småsjuka alla tre. Lite tråkig start men nu mår vi mycket bättre!

Vi var till BVC på 1-årskontroll i torsdags med Wilmer, han väger numera 9460g och är 76,6cm lång. Snart är han över 10kg! Han fick sitt vaccin med två hemska sprutor och fick självklart feber på eftermiddagen och har vart väldigt yngklig sedan dess men idag var han äntligen feberfri. Han har nästan övergett krypandet helt nu, det är bara gå som gäller! Men nu när han har haft feber så har han vart väldigt vinglig stackarn. :(

Idag ska Niklas och jag iväg på bröllop så Wilmers blev hämtad av mormor, morfar och moster. Vi får alltså sovmorgon imorrn, härligt!

Snart är det dags att resa också, vi åker tidigt tidigt på tisdag morgon ( eller natt nästan). Ska bli spännande att resa med Wilmer, hoppas han gillar Italien lika bra som sin mamma och pappa! :)

Hoppas ni har det skönt i sommarvärmen!

3 kommentarer:

  1. Leia spräckte 10kgs gränsen för ett bra tag sen ;) Hon är stor o go. Hihi!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att Wilmer går. Efter Italien får vi ses för nu var det ett tag sedan sist. Trevlig resa på er. Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Ja, tänk så fort tiden går! Men har inte Lindex en hel del fint i t-shirts också? Vilken storlek har din Wilmer nu? :)

    Kraam!

    SvaraRadera